У відомому американському готелі «Вотерґейт» відкрили ковзанку на даху. ВІДЕО

У відомому американському готелі «Вотерґейт» відкрили ковзанку на даху. ВІДЕО

У відомому американському готелі "Вотерґейт" відкрили ковзанку на даху. Тепер відвідувачі комплексу зможуть не лише насолодитись фігурним катанням, але й панорамою Вашингтону.
Ковзанка − невелика. Всього двадцять на шість метрів. Покриття − синтетичне. Збирається, мов пазл. Те саме використовують клуби національної хокейної ліги для тренувань у міжсезоння. Відвідувачів комплексу якість криги цілком влаштовує.

Годинна оренди ковзанів коштує двадцять доларів для дорослих і десять для дітей. Якщо ж ваші власні ковзани мають гострі леза, можна приносити й їх. Така вимога зумовлена особливостями покриття ковзанки.
Для тих, кому вже набридло кататись, поруч працює бар з зимовими напоями. Раніше у готелі не було таких атракціонів. Втім будівля відома й без того − через скандал, який змусив Річарда Ніксона покинути президентське крісло.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Харківські інвестори хочуть вкладати у розвиток бджільництва на Волині
Наступна новина Вулиця Лесі Українки знову повністю пішохідна
Останні новини
Схожі новини