У волинському військкоматі прокоментували конфлікт з призовниками

У волинському військкоматі прокоментували конфлікт з призовниками

Більшість призовників, які мали їхати від Волинського обласного комісаріату в Київську область, перебували у розшуку за ухиляння від служби.

Про це 27 листопада під час брифінгу для ЗМІ повідомив начальник відділу комплектування та призову, заступник військового комісара Волинського обласного військового комісаріату Юрій Кучер.

За його словами, найбільший опір чинили жителі Камінь-Каширського району.

«Тільки одна громадянка написала заяву на ім’я голови обласної призовної комісії щодо неправомірного, на її думку, призову на строкову службу. Всі решта громадян, які блокували і заважали виїзду команди, не звертались», - додав заступник військового комісара Волинського обласного комісаріату, підполковник Юрій Пуйко

Він також наголосив, що призовники не поїдуть у зону бойових дій, а будуть проходити навчання на базі у Київській області.

Нагадаємо, у Луцьку 24 листопада родичі кількох призовників прийшли під приміщення обласного військкомату і вимагали відпустити хлопців, яких, за їхніми словам, забрали силою.

Люди на деякий час заблокували рух автобуса, який віз призовників з території комісаріату.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Графік відключення світла у Луцьку на 28 листопада
Наступна новина У Луцьку через День жалоби скасували концерт Сергія Жадана
Останні новини
Схожі новини