У Володимирі планують обмежити роботу гральних закладів

У Володимирі планують обмежити роботу гральних закладів

У Володимирі-Волинському міська влада має намір обмежити час роботи закладів, які займаються продажем лотерей.

Про це повідомили у Володимир-Волинській міськраді.

У мерії відбулись громадські слухання з приводу запланованого рішення про обмеження режиму роботи закладам, які здійснюють розповсюдження лотерей.

Цей проект рішення підготувало управлінням економічного розвитку та інвестицій міськради. Ним передбачено обмежити режим роботи для закладів, які здійснюють продаж лотерей, з 08.00 до 18.00. Начальник управління Оксана Субицька повідомила, що аналогічні рішення діють в містах Ковелі та Житомирі.

Читати також: У Ковелі хочуть посилити боротьбу з гральними закладами.

Представник поліції Наталія Осійчук зазначила, що відповідальність за порушення цих норм в разі прийняття рішення – в полі Кодексу про адміністративні правопорушення. Але на ділі виявляти і посвідчувати такі порушення надто складно.

Депутат міської ради Олег Тимосевич висловився, що жодної копійки до міського бюджету така комерційна діяльність не принесла, а люди, які купують лотереї, не збагатилися, тому, хто хоче – той придбає лотерейні квиточки до 18.00.

Останнє слово – за рішенням депутатів міської ради.

Читати також: Хто заробляє на гральних закладах в Україні


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чарівний захід сонця над Луцьком. ФОТО
Наступна новина У селі на Волині випав такий, як квасолина, град. ФОТО
Останні новини
Схожі новини