У Володимирі розчищають русло річки - там хочуть облаштувати відпочинкову зону

У Володимирі розчищають русло річки - там хочуть облаштувати відпочинкову зону

У Володимирі-Волинському почали проводити очищувальні роботи на Риловиця . 

Як зазначив під час брифінгу 6-го листопада мер Володимира-Волинського Петро Саганюк, про благоустрій відпочинкової зони біля річки і її очищення, мова ведеться досить довгий час. До документації по об’єкту у Мінекології були зауваження, але вони були враховані та виправлені, – пише Буг.

Для того, щоб приступити до робіт, окрім коштів на них, потрібно було отримати певні дозволи та виготовити відповідну документацію.

«Ми хочемо зробити відпочинкову зону біля річки. Частина коштів виділена з обласного бюджету. Роботи на річці будуть продовені і наступного року», – розповів Петро Саганюк. 

Перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, який і займався детально дозволами та документацією по об’єкту, розповів, що облаштування рекреаційної зони біля річки – це складна робота. Об’єкт «перехідний», тобто ще й наступного року доведеться виконати багато робіт. 

«Фактично як такої річки Риловиця до сьогодні ми і не бачили. Це були зарослі. Сьогодні ж на меті стоїть очистка річки та покращення гідрологічного стану. Будемо надіятися, що у цьому році вдасться сформувати русло річки. Глибина очистки у межах одного метра, а ширина найменшого місця в межах 3-ох метрів. У районі мосту русло буде викладене бутовим каменем», – розповів Ярослав Матвійчук. 

Як зазначив перший заступник міського голови, місто фактично є замовником, тому може впливати на підрядника, якщо буде незадоволене якістю виконання робіт на Риловиці.

У рамках першого етапу, який запланований на цей рік, планують сформувати русло річки і таким чином у загальному сформувати обриси рекреаційної зони.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Стрілянина в Луцьку: знайшли машину ймовірних нападників
Наступна новина Де у Луцьку хочуть торгувати соснами та ялинками на свята
Останні новини
Схожі новини