У Володимирі-Волинському підприємці вийшли на протест. Просять пом'якшити карантин

У Володимирі-Волинському підприємці вийшли на протест. Просять пом'якшити карантин
Протест підприємців у Володимирі-Волинському (фото БУГу)

У понеділок, 2 листопада, у Володимирі-Волинському під міською радою зібралися підприємці, котрі вимагали від влади міста прийняти рішення, яким би могли керуватися правоохоронні органи, щоб припинити складання протоколів про порушення підприємцями карантину у Володимирі, що знаходиться у «червоній зоні».

Як виявилося раніше, рішення міської комісії ТЕБ і НС для поліції не має сили, повідомляє БУГ.

Підприємці просять скликати сесію міськради, адже потрібне рішення органу місцевого самоврядування про пом’якшення у Володимирі-Волинському, який знаходиться у червоній зоні, заходів карантину.

У місті утворилася казусна ситуація: попри рішення міської комісії ТЕБ і НС, минулого тижня поліція почала складати на місцевих підприємців протоколи за порушення правил карантину, керуючись постановою Кабінету Міністрів.

Як зазначили виданню, правоохоронці не можуть діяти згідно з рішенням міської комісії, адже її рішення не має такої сили.

За словами Сергія Радкевича, вони з ініціативною групою ходили кілька разів до мера, проте відповіді про те, чи скликатиме чи ні сесію, так не отримали. Тому підприємці зібралися під міською радою, щоб їх почули.

Підприємці дали міському голові час до середи, щоб скликати сесію або дати офіційну відмову. 

Як відомо, Володимир-Волинській нині перебуває у «червоній» епідемічній зоні.

Читати також:

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Запрацював кол-центр МОЗ для протидії поширення коронавірусу. Дзвонити можна безкоштовно
Наступна новина Вийшов новий наклад книги про Стуса, яку хотів заборонити Медведчук
Останні новини
Схожі новини