У Володимир-Волинській громаді погіршується ситуація з COVID-19

У Володимир-Волинській громаді погіршується ситуація з COVID-19
Фото ілюстративне

У Володимир-Волинській громаді значно збільшується кількість хворих на коронавірус, тому міська влада закликає усіх дотримуватись протиепідемічних рекомендацій Міністерства охорони здоров'я.

Про це йдеться на сторінці громади у фейсбуці.

Від сьогодні у школах громади розпочались весняні канікули. У тих навчальних закладах, а першочергово – у дитячих садках, які продовжують працювати, у закладах культури, в установах та організаціях міста планують посилити дезінфекційний режим. Також повідомляють, що міським головою та іншими посадовими особами наразі призупинено прийом громадян. Про відновлення особистих прийомів після покращення ситуації з рівнем захворюваності буде повідомлено окремо.

Окрім цього закликають керівників підприємств, установ та організацій громади, незалежно від форм власності, неухильно дотримуватися протиепідемічних заходів та рекомендацій, аби не допустити ще більшого загострення епідситуації.

Нагадаємо, на Волині за минулу добу померло 8 людей через ускладнення від коронавірусу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцька райрада проконтролює якість харчування дітей в школах та садочках району
Наступна новина Волинянин виготовляє старовинні дерев'яні іграшки у маленькій майстерні в гаражі
Останні новини
Схожі новини