Учасниця «Пігмаліон 3D» відкрила власну студію краси М-studio

Учасниця «Пігмаліон 3D» відкрила власну студію краси М-studio
Надія Манькут під час семінару «Будова та функції нігтя. Догляд за руками»

Ще одна учасниця реаліті-шоу «Пігмаліон 3D» Надія Манькут – засновник студії краси M studio, де працює майстром манікюру та педикюру.

«Нігтями я почала захоплюватись в підлітковому віці. Найбільше подобалось малювати різні візерунки. Після школи замість того, щоб робити домашнє завдання, я швиденько сідала малювати на тіпсах. Коли почала робити нігті не тільки собі, а ще подругам і знайомим, то зрозуміла, що хочу займатись цим професійно», – розповіла Надія.

Манікюр від Надії Манькут

За її словами, вона вивчилась і почала працювати у салоні краси майстром манікюру та педикюру.

«Пропрацювавши деякий час у салоні, я зрозуміла, що хочу більшого і виникла ідея відкрити свою студію. Я знайшла приміщення, купила меблі і почала працювати. Коли в соцмережах побачила статтю про проект «Пігмаліон 3D», я чітко вирішила, що буду брати участь у ньому, тому що свою справу потрібно розвивати і удосконалювати.

Завдяки «Пігмаліону ЗD», я розширила свої можливосі і тепер у мене студія краси «М-studio», де працюю не лише я, а й майстри макіяжу та депіляції.

Макіяж від Надії Манькут

Коли йшла на проект, то в планах на майбутнє було відкриття школи нігтьової естетики. І вже в рамках проекту я спробувала себе у ролі викладача і провела семінар «Будова та функції нігтя. Догляд за руками» і на цьому не збираюсь зупинятись», – наголосила учасниця реаліті-шоу.

Надія Манькут чекає усіх у M-studio! Адреса: м. Луцьк, вул. Конякіна 7а, тел.для запису +38(066)870 43 54

До ваших послуг:
-манікюр
-педикюр
-макіяж
-оформлення брів
-депіляція


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Курс валют на 19 жовтня: долар і євро знову дорожчають
Наступна новина Майже 70 кубів лісу з Волині хотіли незаконно вивести у Німеччину
Останні новини
Схожі новини