Україна – Саудівська Аравія: ФФУ підтвердила проведення матчу 23 березня

Україна – Саудівська Аравія: ФФУ підтвердила проведення матчу 23 березня

Збірна України 23 березня проведе товариський матч проти Саудівської Аравії.

Збірна України офіційно домовилась про проведення товариського матчу з Саудівською Аравією, інформує сайт ФФУ. Поєдинок відбудеться 23 березня у Марбельї. Матч розпочнеться о 19:30 за місцевим часом.

Відзначимо, що 19 березня гравці збірної України мають прибути на збори у Харків. Того ж вечора "синьо-жовті" проведуть перше тренувальне заняття на стадіоні "Металіст". 20 березня на цій же арені о 18.00 розпочнеться відкрите тренування національної команди, якому передуватиме прес-конференція головного тренера Андрія Шевченка (початок – о 17.30).

Після обіду 21 березня збірна візьме курс із Харкова на іспанську Малагу.

Наступного дня на муніципальному стадіоні Марбельї відбудуться прес-конференція головного тренера національної команди Андрія Шевченка (початок – о 17.30 за місцевим часом) та передматчеве тренування "синьо-жовтих" (18.00). 23 березня на цій же арені, що вміщує 7 300 глядачів, відбудеться товариський матч Україна – Саудівська Аравія.

Після поєдинку збірна залишиться в Марбельї ще на півтори доби, тренуючись на полях місцевого футбольного центру. 25 березня після ранкового тренування та обіду "синьо-жовті" о 16.00 вилетять чартерним рейсом до Льєжа, де зупиняться у готелі "Le Château des Thermes".

26 березня національна команда проведе передматчеве тренування на "Стад Моріс Дюфран" (початок – о 18.00). За півгодини до цього головний тренер дасть прес-конференцію у стадіонному конференц-залі.

Наступного дня на клубній арені льєзького Стандарду відбудеться товариський матч Україна – Японія (початок – о 14.20 за місцевим часом), після якого "синьо-жовті" вилетять до Києва.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Редактор TechCrunch: «Біткойн як технологія – вже у минулому»
Наступна новина Суд повернув Коломойському «Буковель»
Останні новини
Схожі новини