Українці отримали понад 350 млн «підприємницьких» кредитів

Українці отримали понад 350 млн «підприємницьких» кредитів

За два місяці українські підприємці отримали понад 350 млн грн кредитних лімітів за новою програмою пільгового кредитування малого бізнесу, впровадженою ПриватБанком. Як повідомили у банку, користувачами програми «Підприємницьких» лімітів на сьогодні є понад 12 тисяч підприємців, а найбільш популярна ця програма зараз у західних регіонах країни та в Дніпрі, де традиційно сильні позиції саме дрібного бізнесу.

У квітні ПриватБанк запровадив нову технологію швидкого кредитування для приватних підприємців, що дає можливість малому бізнесу використовувати позикові гроші в сумі  до 75 тис. грн з пільговим періодом до 55 днів. Після закінчення пільгового періоду процентна ставка за «Підприємницькими» лімітами становитиме 2,5% на місяць.

Кредитний ліміт «Підприємницький» не вимагає обов’язкового погашення ліміту протягом 30 днів, як класичний ліміт на рахунок. Згідно з умовами програми кредитування повністю погашати заборгованість доведеться в строк 365 днів з моменту її виникнення. А розмір обов’язкового щомісячного платежу клієнти зможуть самостійно регулювати через Інтернет.

Підключитися до нової послуги можна в «Приват24 для бізнесу» (меню «Кредити» –> «Кредитний ліміт»). Клієнти-підприємці, які вже використовують традиційний ліміт на рахунок, можуть перейти на ліміт «Підприємницький» у будь-який момент.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Поліщук звинуватив Покровського у брехні
Наступна новина У районі «Нової лінії» в Луцьку хочуть звести 15-поверхівку
Останні новини
Схожі новини