Уже втретє будинок лучанина заливає нечистотами. ВІДЕО

Уже втретє будинок лучанина заливає нечистотами. ВІДЕО

Уже третій день лучанин Володимир Сеник наводить лад у будинку та підвалі. Ще в суботу, 9 червня, його хату затопило нечистотами.

Про це повідомляє 12 канал.

Працівники «Луцькводоканалу» прочищали труби, які забились, і перекрили каналізацію по всій вулиці. В той самий час місцеві продовжували зливати нечистоти. Як наслідок, усі фекалії, які не могли потрапити у злив, опинились у підвалі будинку. 

Чоловік був на ринку, до нього зателефонувала дружина і він одразу прибіг додому. На вулиці сушити лінолеум та покривала.

У кімнатах, каже Володимир Сеник, уже декілька разів мив підлогу, тепер добре висушує, аби не завівся грибок.

У «Луцькводоканалі» кажуть, що до них зателефонували місцеві жителі, мовляв, забилась каналізація. От і приїхали розчистити, а те, що нечистоти вилились у чиїсь підвал, виключно проблема власника помешкання.

До слова, це уже третій раз, коли будинок затопило нечистотами. Вперше такий інцидент трапився ще два роки тому у перед Великоднем.

Раніше через аварію нечистотами заливало вулицю Лесі Українки.

Читати також: У Луцьку незаконно зливають нечистоти у Сапалаївку


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Що не можна робити в перший день відпочинку на морі
Наступна новина У Волинській ОДА - новий керівник апарату
Останні новини
Схожі новини