В Міністерстві освіти шукають нового ректора для СНУ

В Міністерстві освіти шукають нового ректора для СНУ
Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки

У Міністерстві освіти та науки оголосили конкурс на посаду ректора Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Чинний ректор Ігор Коцан на цій посаді перебуває з 2005 року. Зауважимо, згідно з законом «Про вищу освіту» одна людина на посаді ректора може працювати максимум дві каденції, кожна з яких триває п’ять років.

У міністерстві повідомляють, що у конкурсі можуть брати участь громадяни України, які вільно володіють українською мовою і мають стаж роботи на посадах науково-педагогічних працівників не менш як десять років.

Строк подання заяв – два місяці з дня опублікування оголошення.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають такі документи:

-заяву про участь у конкурсі на ім’я засновника, в якій зазначається про застосування або незастосування до претендента обмежень, встановлених частиною другою статті 42 Закону України “Про вищу освіту”;

-особовий листок з обліку кадрів з фотографією розміром 3 х 4 сантиметри;

-автобіографію;

-копії документів про вищу освіту, науковий ступінь та вчене звання;

-довідку про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду, яка видається відповідно до Порядку проведення обов’язкових попередніх та періодичних психіатричних оглядів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 вересня 2000 р. № 1465 (Офіційний вісник України, 2000 р., № 39, ст. 1656);

-довідку про наявність або відсутність судимості;

-витяг з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення;

-копію паспорта, засвідчену претендентом;

-копію трудової книжки;

-письмову згоду на збір та обробку персональних даних;

-копію посвідчення щодо вільного володіння державною мовою;

-засвідчену копію довідки про результати перевірки, видану органом, в якому така перевірка проводилася, або письмову заяву на ім’я засновника, в якій повідомляється, що до претендента не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, за формою, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 р. № 563 “Деякі питання реалізації Закону України “Про очищення влади” (Офіційний вісник України, 2014 р., № 85, ст. 2412), та згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно претендента відповідно до зазначеного Закону.

Копії документів, які подаються претендентом/кою можуть бути засвідчені за місцем роботи претендента/ки, засновником або нотаріально.

Документи надсилати на адресу: Міністерство освіти і науки України, проспект Перемоги, 10, м. Київ-135, 01135.

Телефон для довідок: 481-32-35

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хроніка пригод Луцька і Волині. Понеділок, 2 вересня
Наступна новина «Їхали, як в розвідку, але нам сподобалось», - білорус про відпочинок на Світязі
Останні новини
Схожі новини