«В Польщі теж в один момент не чистять всі дороги, але ніхто не галасує», - Пустовіт

«В Польщі теж в один момент не чистять всі дороги, але ніхто не галасує», - Пустовіт

В.о мера Луцька заявив, що проблема непочищених від снігу доріг існує не тільки в Луцьку. Наприклад,  в Польщі сніг теж не чистять миттєво, але люди до цього ставляться з розумінням.

На цьому наголосив в. о. міського голови Луцька Григорій Пустовіт у інтерв’ю Волинській газеті.

«Не треба спекулювати на цій темі, прошу! От 3 січня я підписував угоду про співпрацю з владою польського міста Хелм. Якраз почався другий етап снігопадів. І що? Там теж одночасно ніхто не встиг почистити всі тротуари і дороги. Але масового галасу немає. Бо поляки розуміють, що гроші платників податків треба берегти. Навіщо купувати десятки одиниць техніки, щоб вона, кілька днів попрацювавши, цілий рік стояла без діла? Потрібно почекати день-два і все буде прибрано», – зауважив Григорій Пустовіт.

Читати також: «Техніка на грані» – головний комунальник Луцька про розчистку снігу

«Луцький спецкомунтранс під час очищення доріг від снігу використовував до 8 одиниць техніки, що працювала цілодобово. Плюс до цього було задіяно 15 одиниць із інших комунальних підприємств. А ще – співпрацювали з 8-ма підприємствами іншої форми власності, котрі також виділили спецтехніку для прибирання снігу. Тому поступово снігову навалу вдалося подолати. Але критики, особливо в соцмережах, стільки було!.. Що ж, доки одні працюють, інші вишукують недоліки», – розповів посадовець.

Читати також: На дорогах Волині небезпечно через ожеледицю

«За часів Антона Кривицького їздив містом один грейдер, і всі до цього звикли. Коли мером був Богдан Шиба, то, зазвичай, розчищалися та посипалися сумішшю лише великі перехрестя, і це теж було ледь не нормою життя. Але зараз ми не можемо орієнтуватися на те як колись було. Тому в місті тротуари та вулиці прибираються від снігу. Та одномоментно і скрізь це зробити просто неможливо», – розповів Пустовіт.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Депутати Волиньради написали відкритого листа суддям
Наступна новина Скандал з бюджетом Волині: в ОДА заявили, що депутати тиснуть на суд
Останні новини
Схожі новини