В Україні через COVID-19 продовжили режим надзвичайної ситуації

В Україні через COVID-19 продовжили режим надзвичайної ситуації
Фото ілюстративне

В Україні подовжили дію карантину та режиму надзвичайної ситуації до 30 квітня 2021 року. 

Таке рішення ухвалили на засіданні уряду 17 лютого, пише ТСН.

Таким чином, на території країни продовжуватимуть діяти обмежувальні протиепідемічні заходи та знову повертається поділ на зони, як це було під час адаптивного карантину. Так, згідно з цією моделлю карантину, вводитиметься поділ на "зелену", "жовту", "помаранчеву і "червону" зони. Ці рівні будуть визначатися на підставі щоденних даних: захворюваності на грип і ГРВІ, заповненості ліжок, призначених для госпіталізації хворих на коронавірус, динаміки шпиталізацій, показників, які характеризують тестування осіб з підозрою на коронавірус. Загалом в Україні діятимуть обмеження "жовтої" зони, які є чинними й нині. 

Варто зазначити, що під час надзвичайної ситуації відбувається посилення роботи служб цивільного захисту населення та загалом всіх відомств, залучених до протидії поширення COVID-19. Зокрема, посилюються охорона громадського порядку, санітарно-гігієнічні протиепідемічні заходи.

Для українців продовження режиму надзвичайної ситуації нічого не змінює. 

Нагадаємо, в Україні продовжили карантин. Він знову буде адаптивним


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Уряд продовжує карантин. Він знову буде адаптивним, - Шмигаль
Наступна новина Луцькрада шукає перевізників на нові приміські маршрути
Останні новини
Схожі новини