В Україну йдуть морози

В Україну йдуть морози

З понеділка в Україні очікується зниження температури, морози, подекуди невеликий сніг, на дорогах ожеледиця.

Найближчої доби, 20 грудня, на території України збережеться волога погода з тенденцією поступового зниження температури, повідомляє Інтерфакс з посиланням на Укргідрометцентр.

У понеділок у більшості областей очікується невеликий сніг, на південному сході вночі помірний, вдень невеликий сніг із дощем, вдень у південних областях без суттєвих опадів. На дорогах більшості областей ожеледиця. Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря протягом доби від 1° тепла до 4° морозу; у південній частині вночі близько 0°, вдень 0-5° тепла;

У Карпатах - сніг, вночі та вдень 4-9 ° морозу. За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві з початку метеорологічних спостережень 20 грудня найвища температура повітря була +9,1°С в 1982 р., а найнижча -20,8 °С в 1994 році.

У вівторок, 21 грудня, очікується холодна погода з температурою повітря вночі 7-12°, вдень 4-9° морозу; на північному сході країни і в Карпатах вночі та вдень 10-15° морозу; в південній частині вночі 3-8° морозу, вдень близько 0°. Україні місцями невеликий сніг. Вітер переважно північно-західний, 7-12 м/с. На дорогах ожеледиця.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині виявили 142 нових хворих на коронавірус
Наступна новина У Луцьку відбулась акція «Миколай пам'ятає про всіх»
Останні новини
Схожі новини