Вагітна жінка, яка була серед заручників Кривоша, втратила дитину

Вагітна жінка, яка була серед заручників Кривоша, втратила дитину

У Луцькому міськрайонному суді під час розгляду справи луцького терориста Максима Кривоша допитали водія автобуса та двох пасажирів. Одна з пасажирок розповіла, що через місяць після інциденту вона втратила дитину. І не виключає, що стрес пережитий під час подій міг вплинути на стан її здоров’я.

Про це йдеться у сюжеті ТРК «Аверс», пише Волинські Новини.

На Театральному майдані, зі слів жінки, Кривош пересадив її з чоловіком на перші місця в автобусі. Марія сиділа біля самих боєприпасів та взялася за живіт і Кривош це помітив. Жінка зізналася йомe, що вагітна. Вона була серед тих трьох пасажирів, кого Кривош відпустив найпершими за проханням президента.

Читайте також: «Нормально виглядаєш, брате». Ще один суд на «терористом» Кривошем. Репортаж із зали

«Вийшло так, що в мене був викидень і про це я вже дізналася 27 серпня. На момент, коли мене перший раз визвали до СБУ я дала свідчення про те, чи зверталася я до лікарні. Це я добре пам’ятаю, тому що в мене ще збереглися знімки з УЗД», – пригадує Марія.

Через місяць після інциденту жінка втратила дитину. Сама ж на допиті дівчина не береться стверджувати чи стало це причиною цього, але і варіанту такого не відкидає. Хоча в СБУ є заява, де жінка напряму в цьому звинувачує Кривоша. Сам підозрюваний стверджує, що він до цього не причетний і що допомагав їй – відкрив вікно в автобусі, аби було більше повітря для неї. 

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Розведені руки Кривоша – то якраз професіоналізм. А не навпаки». Юрій Крошко. #ЗКАБІНЕТІВ


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку запрацював центр масової вакцинації
Наступна новина Володимир-Волинське підземелля 18 століття потребує реконструкції
Останні новини
Схожі новини