Вантажівки, дрон та водоочисні станції: з Волині на фронт передали чергову партію допомоги. ФОТО

Вантажівки, дрон та водоочисні станції: з Волині на фронт передали чергову партію допомоги. ФОТО

Дві вантажівки «SCANIA» та «VOLVO», квадрокоптер та три портативні водоочисні станції відправили з Волині на потреби військових. 

Про це повідомили в ОВА. 

Автівки придбали та доставили з Норвегії фонди «Сучасна Україна» та «Добродій». Їх вартість близько 79 тисяч доларів.

Один автомобіль служитиме групі аерозвідників «Птахи Мадяра», інший – 37-ій окремій бригаді морської піхоти. На Волині великогабаритні автомобілі пройшли технічне обслуговування та готові вирушити на підмогу ЗСУ.

Для Волинського прикордонного загону команда фонду «Сучасна Україна» привезла потужний та багатофункціональний квадрокоптер «DJI Matrice 30Т» вартістю близько 350 тисяч гривень та 3 портативні водоочисні станції ТМ «Формула води». Прилади зможуть забезпечити питною водою військових у надзвичайних ситуаціях.

«Дякую благодійникам за чергову допомогу нашим бійцям та чималий внесок у перемогу», – зазначив Юрій Погуляйко.

Слід зауважити, що від початку повномасштабного російського вторгнення Благодійний фонд "Сучасна Україна" - Modern Ukraine передав волинським прикордонникам спецобладнання та іншої допомоги на понад мільйон гривень.

«Я почуваю особливу відповідальність за Волинь, адже народився і виріс у Нововолинську, тому значна частка допомоги, яку ми залучаємо, завжди лишається тут», – сказав президент фонду.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Повідомили про загибель на війні ще одного Героя з Волині
Наступна новина 5000 гривень за довідку: на Волині за хабар судитимуть лікаря
Останні новини
Схожі новини