Верховна Рада прийняла новий закон про приватизацію

Верховна Рада прийняла новий закон про приватизацію

Верховна Рада підтримала в другому читанні та в цілому законопроект «Про приватизацію державного майна» з техніко-юридичними правками, в т.ч. з депутатською правкою про надання інвесторам можливості отримати захист за англійським правом.

За прийняття відповідного законопроекту №7066 проголосувало 266 нардепів, пише «Finbalance».

Глава комітету ВР з питань економічної політики Андрій Іванчук, представляючи документ, повідомив, що під час підготовки до законопроекту надійшло 733 поправки, 501 з яких враховано, 232 відхилено.

Зокрема, депутати підтримали внесення правки про необхідність отримання дозволу Антимонопольного комітету при оформленні права власності на об`єкт приватизації.

Фінальна редакція документа також передбачає, що за угодою сторін у договорі купівлі-продажу об`єкта приватизації може передбачатися можливість вирішення спорів в міжнародному комерційному арбітражному суді. У разі, якщо сторони не досягли згоди щодо вибору міжнародного комерційного арбітражного суду, такий спір підлягають остаточному вирішенню шляхом арбітражу відповідно до Арбітражного регламенту Арбітражного інституту Торгової палати Стокгольма.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку співробітники ДСНС вчилися рятувати людей з крижаної води. ВІДЕО. ФОТО
Наступна новина Через 5 років шафи для документів у бухгалтерії будуть замінені на стелажі для квітів
Останні новини
Схожі новини