Від совкового табору до європейського санаторію: яким став волинський «Пролісок». ВІДЕО

Від совкового табору до європейського санаторію: яким став волинський «Пролісок». ВІДЕО

Неабияка полеміка розгорілась останнім часом довкола волинського санаторію «Пролісок». Інформаційний простір окремих ЗМІ, почав рясніти повідомленнями про нібито неналежний стан оздоровниці та недоліки в її роботі.

А голова обласної ради навіть оголосив конкурс на заміщення посади керівника «Проліска». Кому так припав до душі санаторій матері та дитини, та чи є шанси у нього на подальше функціонування, йдеться в сюжеті Сфери ТВ.

Від совкового дитячого табору до сучасного європейського санаторію – дорога була нелегкою, однак колектив на чолі з керівником Валентиною Касардою, попри усі труднощі, зумів впоратись з усіма поставленими завданнями, – переконують журналісти.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Санаторій «Пролісок» на Волині вражає професійними підходами до оздоровлення. ВІДЕО

Екс-голова обласної ради Волині Василь Дмитрук реконструкцію санаторію «Пролісок» вважає одним із найуспішніших проектів, які вдалось втілити у життя в нашому регіоні.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Депутати ініціюють перевірку в санаторії «Пролісок»

Зовсім нещодавно відбувся аудит санаторію і порушень, каже депутат Волинської обласної ради Анатолій Грицюк, не виявили.

Деталі – у сюжеті


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцькраді розповіли, скільки грошей пішло на водяні завіси
Наступна новина Поліція знайшла вкрадені в лучан номерні знаки
Останні новини
Схожі новини