Від яких продуктів варто відмовитися у новорічну ніч

Від яких продуктів варто відмовитися у новорічну ніч

На думку дієтологів, у новорічну ніч після прийому їжі найкраще прогулятися, відмовившись від десерту.

Це дозволить пережити щедре застілля без особливих наслідків для фігури, а також допоможе організму перетравити все, що ви з'їли, – передає Радіо Максимум

Десертом краще насолодитися наступного ранку, додали дієтологи.

Спеціалісти дали кілька рекомендацій про те, як слід харчуватися у новорічну ніч. Вони вважають, що для новорічного столу краще вибрати одну гарячу страву з м'яса або риби, переважно нежирних – наприклад, це може бути кролик, курка, індичка, тріска, сібас.

Як гарнір до нього підійдуть свіжі або приготовані на пару овочі. Від солодкого, десертних страв у новорічну ніч краще відмовитися.

Солодке, десерт слід однозначно залишити на першу половину дня, на ранок. Після застілля варто прогулятися 30-40 хвилин на свіжому повітрі, а найкраще – пограти в активні ігри, – порадили експерти.

Фахівці нагадали, що в новорічну ніч важливо стежити за споживанням алкоголю. Слід пам'ятати про те, що алкоголь – висококалорійний продукт, який впливає на стрибки рівня цукру в крові, а також зростання жирової тканини.

Також рекомендується кожного келиха алкогольною напою пити воду – цей прийом врятує не тільки від переїдання, але і від сп'яніння.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Назвали корисні властивості часнику
Наступна новина У Китаї злодій проковтнув намисто за 1,5 мільйона доларів
Останні новини
Схожі новини