Відомо, на що Луцькрада виділить гроші для «округів без депутатів»

Відомо, на що Луцькрада виділить гроші для «округів без депутатів»

У Луцьку на потреби «округів без депутатів» мають розділити 1,2 мільйона гривень.

Про це стало відомо 30 липня під час комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

«Ми повинні цю технічну роботу зробити. Потрібно розглянути заяви та розподілити гроші по округах», - сказав депутат міськради Андрій Козюра. та зазначив, що аяви прийматимуть ще до 31 серпня. 

«З «округів без депутатів» надійшло 21 звернення, як від депутатів, так і від самих мешканців. Їх загальний кошторис становить 986 тисяч. Загалом люди звертаються з проханнями обладнати прибудинкові території та спортивні майданчики», - пояснив заступник директора управління департаменту ЖКГ Луцької міської ради Микола Косіюк.

Як зазначив депутат Костянтин Петрочук, на 12 округів, які не мають депутатів, планують виділити по 100 тисяч гривень. Їх розподілять відповідно до поданих заяв.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку просять єдиний проїзний на весь транспорт
Наступна новина «ART JAZZ 2018» буде безплатним для дітей
Останні новини
Схожі новини