Вихованці дитячої театральної студії з Луцька перемогли на Всеукраїнських фестивалях

Вихованці дитячої театральної студії з Луцька перемогли на Всеукраїнських фестивалях

Дитяча майстерня "ДогориДриґом" здобула перемогу на двох театральних фестивалях у Бердянську та Тернополі.

Про це розповів Суспільному керівник студії Павло Порицький.

На четвертому Всеукраїнському відкритому театральному фестивалі дитячих та юнацьких колективів у Бердянську "Казки України" актори здобули гран-прі.Лучани поїхали на фестиваль з виставою "Пан Лампа". Участь у театральній постановці взяли 13 дітей.

У підсумку фестивалю студійці старшої групи "Загадки" педагогині Юлії Варченко здобули гран-прі фестивалю у номінації "Краща драматична вистава". Вихованка студії "ДогориДриґом" Мар'яна Біронт отримала нагороду у номінації "Найкраща жіноча роль" за роль Псюхи, Вірослав Порицький за роль Балаганського визнаний найкращим в епізодичній ролі.

У найстаршій віковій категорії на відкритому фестивалі-конкурсі дитячих та молодіжних театральних колективів "Овації" в Тернополі волинські театрали здобули перше місце з виставою "Кульбабове вино". У ній взяли участь 15 студійців під керівництвом Руслани Порицької та Юлії Варченко.

Читайте також: «Так звучить Луцьк»: туристичний сезон відкрили арт-променадом. ФОТОРЕПОРТАЖ


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як громадам заробляти на землі, яку обробляють аграрії, але не платять податки
Наступна новина У Луцьку автомобіль «влетів» у магазин. Фото
Останні новини
Схожі новини