«Вихователь дитсадка більше заслуговує на премію, ніж радник міського голови», - Богдан Шиба

«Вихователь дитсадка більше заслуговує на премію, ніж радник міського голови», - Богдан Шиба
Фото ілюстративне

Колишній міський голова Луцька (2006-2010 роки) Богдан Шиба обурився, що депутати не захотіли виділити 2,5 мільйони гривень на премії працівникам дошкільної та позашкільної освіти.

Про це він розповів в коментарі «Першому».

Нагадаємо, на сесії міської ради депутатка Алла Надточій запропонувала виділити з бюджету 2,5 мільйона гривень на премії працівникам дошкільної та позашкільної освіти. Натомість більшість її не підтримала.

«Ви реально думаєте, що пропозиція Алли Надточій, яка так некоректно себе поводить, буде підтримана? Вона не буде підтримана, бо не та людина її запропонувала. Будь-що, що запропонує Алла Володимирівна, не підтримають», - заявив в.о. міського голови Григорій Пустовіт.

Таке пояснення обурило екс-мера Богдана Шибу:

«Дитячі садочки – це повноваження саме міської влади. Коли я був головою, ми доплачували їм з міського бюджету, бо у вихователів і нянечок – найнижчі оклади. Будь-які бонуси тут дуже потрібні».

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Мільйони: стали відомі справжні зарплати керівників Луцькради

«А не підтримувати такі речі, бо не той депутат запропонував, це безглуздя. Ми знаємо про премії секретаря ради, заступників. Нехай, їх ще можна якось пояснити, а радникам міського голови за що такі гроші? Напевно, вихователька в дитячому садочку набагато більше заслуговує на ту премію за свою роботу з маленькими дітками, ніж радники, які ні за що не відповідають», - наголосив колишній посадовець.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Помер учасник АТО з Волині
Наступна новина Похмуро і з морозом: якою буде погода у Луцьку в перші весняні вихідні
Останні новини
Схожі новини