«Вилазьте з тих крісел», – Пустовіт пригрозив посадовцю звільненням

«Вилазьте з тих крісел», – Пустовіт пригрозив посадовцю звільненням

Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт пригрозив звільненням керівнику «Луцькспецкомунтрансу» Валерію Кузьмичу через невчасний вивіз сміття на території міста.

Це відбулося 24 липня під час оперативної наради у міськраді.

Пустовіт наголосив, що про сміття говорять під час кожної наради, але змін не відбувається. «У вас є маса керівників і заступників, виходьте і контролюйте своїх працівників», – закликав секретар Кузьмича.

«Якщо у вас не получиться, будемо шукати тих людей, у яких получиться. Ви вже засиділись у тих кріслах. Вилазьте з тих крісел. Мені вже соромно людям в очі дивитись. Виходиш з міської ради, ідеш пішки і хоч очі ховай. У нас нема професії «хороша людина», у нас є виробнича дисципліна», – сказав Пустовіт.

До слова, за період з 8 по 22 липня в групу оперативного реагування «15-80» та інтерактивну платформу «Відкрите місто» надійшло 30 скарг, які стосувались невчасного вивезення твердих побутових відходів, пластикової тари та прибирання біля контейнерів. Також люди нарікали на порушення графіків вивезення сміття.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку перевірять усі маршрутки
Наступна новина Непримітна краса: фотограф показав птахів Луцького замку. ФОТО
Останні новини
Схожі новини