Випробувальна лабораторія компанії Modern-Expo отримала визнання

Випробувальна лабораторія компанії Modern-Expo отримала визнання

Випробувальна лабораторія Modern-Expo отримала атестат про акредитацію Національного агентства з акредитації України.

Про це повідомили у компанії Modern-Expo.

Таким чином в лабораторії можуть проводити теплофізичні, механічні та електричні випробування холодильного і морозильного обладнання, відповідно до стандарту ДСТУ ISO/IEC 17025:2017.  Лабораторія має для цього всю необхідну матеріально-технічну базу. Це зокрема дві кліматичні камери, загальний майданчик для випробувань, майданчик для випробування на електробезпеку.

У лабораторії проводять випробування на визначення температурного класу обладнання за різних умов клімату, визначають рівень шуму обладнання, холодопродуктивність, електроспоживання, електричну міцність, силу струму спливу, неперервність заземлення. Такий комплекс не має аналогів в Україні.

Проводити випробування в лабораторії можуть не лише внутрішні підрозділи  Modern-Expo, але й зовнішні замовники. Окрім протоколу випробування, спеціалісти лабораторії надають консультації, а також можуть допомогти клієнтам вдосконалити обладнання, аби воно відповідало необхідним параметрам.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Дизайнер з Луцька - автор логотипу львівського книжкового форуму
Наступна новина Хроніка пригод Луцька і Волині. П'ятниця, 20 вересня
Останні новини
Схожі новини