Випускний у Ковельській виховній колонії: як це було. ФОТО

Випускний у Ковельській виховній колонії: як це було. ФОТО

Урочистості з нагоди вручення атестатів про повну загальну середню освіту випускникам 11-го класу ЗОШ №14 виховної колонії, які планувалося провести на плацу установи, перервав дощ.

Тож захід довелося перенести до актової зали школи, – йдеться в повідомленні на сторінці колонії в Facebook.

Лінійку відкрив директор школи Віталій Кавюк, який привітав випускників школи із здобуттям повної середньої освіти, побажав вихованцям усіляких гараздів та щасливої долі після звільнення з місць позбавлення волі.

Очільник виховної колонії Ігор Абрамчук наголосив, що суспільство сьогодні потребує освідчених, розумних молодих людей, здатних творчо розбудувати Українську державу і вміло захищати суверенітет та незалежність України. 

Оплесками вітали вихованці колонії учнів – випускників, яким вручали атестати про повну середню освіту.

З вітанням до хлопців звернувся класний керівник 11-го класу Леонід Никитюк. У виступі вчителя звучали побажання щасливої долі, швидкого повернення до рідних та близьких, знайти своє міце в житті.
Щирі слова вдячності вчителям школи та адміністрації колонії за їхню невтомну працю, самовідданість у вихованні неповнолітніх засуджених звучали у виступах випускників 11-го класу Давидюка Романа, Іщенка Володимира та Торохтія Андрія.

Із заключним словом до вихованців установи звернувся директор школи, який підкреслив, що сьогодні, щоб ми могли спокійно і впевнено жити, навчатися, працювати, відпочивати – на Сході України віддають свої життя славні українські захисники-патріоти. Присутні у залі вшанували памʼять загиблих воїнів за Україну хвилиною мовчання.

А на завершення заходу випускники 11-го класу сфотографувалися на памʼять про завершення навчання та отримання важливого документу – атестата зрілості.

Читайте також: У Росії школяреві вручили грамоту з гербом України


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 36 людей захотіли потрапити у Молодіжну раду Луцька
Наступна новина У Луцьку збираються купити 3 тисячі парт
Останні новини
Схожі новини