Вирішальний матч для донеччан: «Шахтар» - «Манчестер Сіті»

Вирішальний матч для донеччан: «Шахтар» - «Манчестер Сіті»

Матч шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів Шахтар (Україна) - Манчестер Сіті (Англія) відбудеться сьогодні, 6 грудня, о 21.45 за київським часом у Харкові на стадіоні «Металіст».

Про це повідомляє «НовоеВремя»

Пряму трансляцію матчу покажуть телеканали Україна та Футбол 2. НВ проведе онлайн-трансляцію гри та подій навколо неї, починаючи з 21.15.

Що потрібно знати про Шахтар напередодні матчу:

- за підсумками п'яти турів групової стадії Ліги чемпіонів займає друге місце в квартеті F з дев'ятьма очками. Перша позиція у Манчестер Сіті (15 балів), третя - у Наполі (шість), четверта - у Фейєноорда (нуль);

- для виходу з групи потрібна перемога або нічия в поєдинку проти Сіті;

- після поразки від Наполі в п'ятому турі переміг у трьох матчах поспіль в рамках Прем'єр-ліги (у Олімпік та Верес) і Кубка України (Верес); займає перше місце в чемпіонаті та пробився до півфіналу кубка країни;

- не зможе розраховувати в захисті на капітана Даріо Срну (дискваліфікація через позитивну допінг-пробу), а також - на Сергія Кривцова в центрі оборони та хавбека Максима Малишева через травми.

Що потрібно знати про Манчестер Сіті напередодні матчу:

- достроково виграв групу F і вийшов до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів;

- лідирує в англійській Прем'єр-лізі за підсумками 15-ти турів із відривом у вісім очок від свого головного переслідувача - МЮ;

- виграв 20 попередніх матчів поспіль у всіх турнірах;

- не зможе через травми і дискваліфікацію розраховувати в матчі на ключових півзахисників Кевіна де Брейна та Давіда Сілву, а також оборонців Джона Стоунза та Бенжамена Менді, не допоможе команді й український хавбек Олександр Зінченко, який не потрапив до заявки клубу на Лігу чемпіонів.

Орієнтовні склади:

Шахтар: П'ятов - Бутко, Ордець, Ракицький, Ісмаїлі - Степаненко, Фред - Марлос, Тайсон, Бернард - Феррейра

Манчестер Сіті: Рауль Браво - Даніло, Адарабіойо, Мангала, Делф - Діас, Туре, Гюндоган - Бернарду Сілва, Жезуш, Сане


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку подорожчає тепло і гаряча вода. ВІДЕО
Наступна новина Фінляндії 100 років! ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини