Візит Андрія Садового до Луцька: як це було

Візит Андрія Садового до Луцька: як це було
Андрій Садовий

Луцьк відвідав Львівський міський голова Андрій Садовий. На спільно організованому заході Луцькою ініціативною командою Urban Lutsk Hub та Львівською мерією Андрій Садовий розповів про створення стратегії ідентичності Луцька, успішні кейси просторового планування та інтегрованого розвитку, залучення мешканців до прийняття рішень. А також ділився досвідом управління містом та успішним впровадженням ІТ-технологій.

Поспілкувався мер міста Лева і з журналістами, – повідомляють у сюжеті Sfera-TV Lutsk.

Перш за все Андрій Садовий ділиться тим, як потрібно правильно підходити до розробки успішної стратегії Луцька, і хто має цим займатися.

Андрій Садовий впевнений, що Луцьк має надзвичайно великі можливості, головне, каже мер Львова, вчасно та розумно визначити, у що варто найбільше вкласти коштів.

Також мер Львова радить Луцьку вже починати розбудовувати місто цікавими і неординарними будівлями, які у майбутньому стануть пам’ятками архітектури 21 століття.

На завершення Андрій Садовий заявив, що не приїхав до Луцька когось повчати або ж впроваджувати своє, а лише поділитися тим «драйвовим» життям, яке зараз вирує у Львові. Адже коли люди об’єднуються, каже Андрій Садовий, то неодмінно виходить великий результат.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Поскубали» – лучанку невдало постригли і нагрубили
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 6 липня
Останні новини
Схожі новини