«Волинь» програла «Металісту». ВІДЕО

«Волинь» програла «Металісту». ВІДЕО
https://www.ua-football.com

У матчі 17-го туру Першої ліги Чемпіонату України луцька «Волинь» зазнала мінімальної поразки від харківського «Металіста 1925».

Гра відбулася 10 листопада у Харкові, повідомляє офіційний сайт «Волині».

Один із найважливіших матчів року обидві команди почали доволі обережно. «Волинь» більше контролювала м’яч, а гравці «Металіста 1925» розраховували на контршанси.

«Хрестоносці» намагалися пресингувати суперників на чужій половині поля та швидко повертати «кулястого» після втрати.

Утім із гольовими моментами особливо не складалося. Удар Младена Бартуловича зі штрафного став легкою здобиччю Данила Канєвцева, який виручав і під час закидань на Дмитра Козьбана та подач Дениса Кожанова після стандартів. У господарів гостро входив у карну зону Олег Синиця, однак його простріл у центра штрафного майданчика адресата не знайшов.

Прикрий епізод стався у середині тайму. Валерій Болденков, виконуючи подачу із флангу, травмувався, а тому Андрію Тлумаку швидко довелося випускати замість нього Сіаваша Хагназарі, а Євгена Непляха опускати у центр оборони.

За більшої активності «Волині» перший тайм йшов до логічної нульової нічиєї, однак усі плани поламав несподіваний шалений вистріл Дмитра Поспєлова – метрів з 30-ти він застав Віталія Неділька зненацька та відкрив рахунок, забивши гол у роздягальню – 1:0.

На другий тайм у нашому складі вийшов Ігор Карпенко, а невдовзі Андрія Яковлєва змінив молодий Олександр Климець. Хоча перший момент вдалося створити гостям – удару Івана Калюжного забракло точності. У відповідь вистрілював Кожанов, з ударом якого впорався Канєвцев.

Найбільш активною у виконанні обох команд стала середина другого тайму. Спочатку два поспіль моменти були у харків’ян: удар Олега Синиці на себе прийняв Міха Горопевшек, а після цього свіжий Максим Єрмоленко не зумів з трьох метрів переправити у наші ворота простріл з флангу. У відповідь пробивав Хагназарі – його удар у стрибку піймав голкіпер господарів поля.

Волиняни намагалися збільшити тиск на ворота суперників, однак його постійно збивали не лише логічні затягування часу з боку гравців «Металіста 1925», а й неоднозначні рішення бригади арбітрів на чолі з Олександром Дердо.

А на 84-й хвилині звідкись узявся пенальті у ворота «Волині»: Єгор Чегурко впав у небезпечній близькості від Сергія Сімініна (а саме так правильно трактувати такий момент), за що нашому капітану «прилетів» «гірчичник», а Синиця виконував пенальті.

На щастя, головний голеадор господарів поля цього сезону пробив у поперечину воріт «Волині» та не зумів вбити інтригу в протистоянні. Утім за час, що залишився, «хрестоносці» реальних нагод біля воріт суперників так і не створили – удар Козьбана через себе був неточним, а фінальний свисток арбітра зафіксував першу поразку «Волині» з початку вересня, яка вивела на другу сходинку турнірної таблиці саме «Металіст 1925».

Ну а підопічним Андрія Тлумака залишиться відіграти останній матч року – наступної суботи на «Авангарді» вони прийматимуть «Агробізнес». 

Відео із сайту UA-Футбол.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку на модному показі дефілювали дівчата з легеневою гіпертензією. ФОТО
Наступна новина У Луцьку жінка виливала каналізаційні відходи прямо у парку. ФОТО
Останні новини
Схожі новини