«Волині потрібен господар, а не гра у хованки». Завтра біля ОДА вимагатимуть відставки Погуляйка

«Волині потрібен господар, а не гра у хованки». Завтра біля ОДА вимагатимуть відставки Погуляйка

У четвер, 3 грудня, у Луцьку біля приміщення ОДА відбудеться акція протесту, під час якої волиняни вимагатимуть відставки голови Юрія Погуляйка.

Про це повідомив у своєму дописі у фейсбуці голова територіальної виборчої комісії Іван Лазорко

Початок акції – о 10-й годині.

Зауважимо, саме 3 грудня 2019 року волинянам представили нового голову ОДА Юрія Погуляйка. Тож виповнився рік його роботи на посаді. 

«Ми вірили, що, може, в нього вийде, але, на жаль, це перетворилось на рік хамства до журналістів, рік некомпетентності, рік закритості від волинян та рік перетворення обласної державної адміністрації у соціальний ліфт для схематозу», – зауважив Лазорко.

Він додав, що за той час, поки працював головою ТВК і багато часу перебував у приміщенні облради, лише раз зміг його зустріти – на першому засіданні облради восьмого скликання.

«Якщо чесно, то Волинь заслуговує на щось набагато краще! Волинь хоче розвиток іноваційних технологій, підтримки молодого покоління, відкритість до розмови із профспілками та журналістами! Підтримка шахтарів, студентів, людей старшого покоління, розвиток спорту… І цей список можна довго продовжувати, але практично нічого ми від нього не дочекалися за рік часу», – додав голова ТВК.

«Володимир Зеленський, будь ласка, прислухайтесь до нас і прийміть правильне рішення!» – звернувся він до президента.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 50 чоловіків та 14 жінок. Наскільки нова Волиньрада гендерно врівноважена
Наступна новина «Мені хоча б наблизитися до його авторитету». Що сказала Вахович у перший день ректорства
Останні новини
Схожі новини