Волинська майстриня створює картини з залишків тканин, ґудзиків та пазлів

Волинська майстриня створює картини з залишків тканин, ґудзиків та пазлів

Волинська майстриня із селища Колки Людмила Островська виготовляє картини зі старих іграшок, ґудзиків, аксесуарів для волосся, залишків тканин, іржавих гвіздків, старих пазлів та іншої вторинної сировини.

Свої вміння жінка передає у художній студії "Палітра", який організувала для більш як 60 дітей, – пише Суспільне.Волинь.

Із дітьми жінка працює 21 рік – викладає трудове навчання в ліцеї та займається зі школярами. Людмила Островська каже: займаються дітки з Колок і окружних сіл – Старосілля, Розничі, Копилля, Годомичі. Острови.

Основні техніки – це живопис, малюнки та декоративні роботи. Для картин обирають матеріали, які є в кожної дитини вдома: "Використовуємо картон і ті матеріали, які шкода викинути".

Займатися з гуртківцями Людмилі Островській допомагає її донька – Анастасія. Дівчина закінчила навчання в ліцеї і планує далі опановувати образотворче мистецтво у виші.

У Колківському ліцеї виставка робіт гуртківців діє постійно. Зараз тут експонуються картини із вторинної сировини.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку знесуть шлагбауми. Де саме
Наступна новина Квіти, краєвиди, птахи. У Камінь-Каширському районі креативно розмалювали зупинку
Останні новини
Схожі новини