Волинська митниця позбувається хабарників. ВІДЕО

Волинська митниця позбувається хабарників. ВІДЕО

Цілу операцію з викриття механізму вимагання хабарів, посадовими особами митного поста Піща, провело управління внутрішньої безпеки волинської митниці ДФС спільно з іншими правоохоронними органами.

Подробиці у сюжеті – Сфера-ТВ.

Нагадаємо, на Волині митники та СБУ затримали корупціонерів, які вимагали гроші з «бляхарів»

Як виявилось, окремі митники, користуючись службовим становищем, на ділянці україно-білоруського кордону налагодили цілий механізм системного одержання хабарів від людей, які переміщують до України авто на євро номерах.

Внаслідок викривальної операції внутрішня безпека волинської митниці разом із правоохоронцями зафіксувала 6 епізодів незаконного збагачення посадовців митного органу на суму близько 2 тисячі доларів.

Наразі проводяться першочергові слідчі дії. Також перевіряють інших службових осіб митної та прикордонної служб, які, за даними матеріалів слідства, можуть бути причетні до вимагання та одержання аналогічних хабарів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Свідомі» організували лучанам публічну лекцію Олени Палагути. ВІДЕО
Наступна новина Луцька ТВК припинила ініціативу щодо депутатів-відкликанців
Останні новини
Схожі новини