Волинська митниця збільшила показник надходжень до бюджету

Волинська митниця збільшила показник надходжень до бюджету

За результатами адміністрування митних платежів Волинською митницею ДФС у квітні 2018 року до Державного бюджету України перераховано 751,7 млн гривень.

Порівняно з 2016 роком, відбулося збільшення на 22,3% або на 137,2 млн гривень. Про це повідомив начальник митниці Віктор Кривіцький, коментуючи статистичну інформацію ДФС.

Відтак, збільшився середньоденний показник надходжень митних платежів у зоні діяльності Волинської митниці ДФС. У квітні 2018 року він склав 39,6 млн гривень.

Об’єктивно ріст надходжень зумовлений збільшенням обсягів ввезення товарів, серед яких бюджетоформуючими є легкові та вантажні автомобілі, телефонні апарати, мінеральні добрива, одяг та промислове обладнання.

Проте на позитивну динаміку обсягу платежів, що стабільно зростає впродовж 2017-18 років,  впливають системні заходи з протидії корупції та митним правопорушенням, - вважає Віктор Кривіцький.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Населення на Волині продовжує скорочуватися
Наступна новина На сесії міськради муніципалів «попросили» з залу
Останні новини
Схожі новини