Волинські бійці привітали жителів Володимира-Волинського з Хрещенням Русі

Волинські бійці привітали жителів Володимира-Волинського з Хрещенням Русі

Бійці 14 бригади привітали жителів Володимира-Волинського з Днем Хрещення Русі-України.

Пр це повідомляється на сторінці 14 окремої механізованої бригади у Facebook.

«Дорогі володимирчани, жителі древнього Володимира-Волинського! 
Ми, військовослужбовці народженої та загартованої в боях 14 окремої механізованої бригади щиро вітаємо вас із Днем ушанування пам’яті рівноапостольного князя Володимира Великого, 1030-м Ювілеєм нашого сивочолого міста та 1030-ю річницею хрещення України-Русі! 
Історія та сьогодення нашої бойової бригади, який п’ятий рік поспіль потом і кров’ю боронить рубежі України на Східному фронті, нерозривно пов’язана з нашим славним Володимиром-Волинським. Ми, військовослужбовці бригади, надзвичайно пишаємося своєю приналежністю до овіяного славою та легендами Володимира, висловлюємо щиру вдячність вам, шановні володимирчани, за вашу багаторічну допомогу та підтримку, за те, що разом із нами раділи нашим перемогам і оплакували наші втрати… Наша бригада була і залишиться частиною Княжого граду над Лугою, одного з найдревніших міст України й Європи, яке відзначає 1030-ий День Народження! 
Щиро бажаємо нашому древньому Володимиру та його жителям добробуту, процвітання, миру й усіх Господніх гараздів! 
Під жовто-синіми стягами, під покровительством рівноапостольного князя Володимира Великого, з підтримкою всіх володимирчан, із непохитною вірою в серці, твердою рукою тримаючи зброю, – здобудемо Перемогу! З 1030-літтям Тебе, Володимире!», – йдеться у дописі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцький фотограф опублікував вражаючі знімки місячного затемнення
Наступна новина Бізнесмен у тренді – Володимир Гнатюк: від печива «Марія» до торгової марки зі світовим ім’ям
Останні новини
Схожі новини