Волинські лісівники передали тонну ласощів для мешканців Луцького зоопарку

Волинські лісівники передали тонну ласощів для мешканців Луцького зоопарку

Сьогодні, 18 грудня, волинські лісівники передали тонну сіна та майже тисячу підсолених кормових віників для мешканців Луцького зоопарку. 

Доставили ласощі для звірів головний мисливствознавець державного підприємства «Горохівське лісомисливське господарство» Григорій Биховець та єгер Володимир Юхно і спільно з працівниками зоопарку одразу ж пригостили декого із підопічних. Про це розповідають на сторінці Луцького зоопарку у фейсбук.

Розповідають, що з цього кроку за ініціативи їхнього очільника Олександра Кватирко розпочнеться тривала співпраця між «Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства» та КП «Луцький зоопарк».

На знак вдячності керівник КП «Луцький зоопарк» Людмила Денисенко запропонувала провести екскурсію зоопарком для групи дітей, чиї батьки працюють у структурних підрозділах управління.

«А наразі – з черговим гарним почином нас! Сьогодні втішені, що до тих, хто працюватиме на підтримку якісних змін у зоопарку, доєдналися лісівники. І ми спільно уже окреслили чимало наступних кроків. Але… це вже будуть інші дописи. Нині ж – просто приходьте у місце найкомфортнішого відпочинку на природі у межах Луцька», – йдеться у дописі.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Зі сльозами, оплесками та обіймами: як проводжали багаторічного керівника обласної лікарні
Наступна новина Новий Театральний майдан у Луцьку. Що не так з конкурсом проєктів
Останні новини
Схожі новини