Волинські митники на посту «Доманове» вилучили товару на 112 тисяч гривень

Волинські митники на посту «Доманове» вилучили товару на 112 тисяч гривень

Під час огляду авто волинянина, який повертався з Білорусії в Україну через «зелений коридор», митники виявили в багажному відділенні 242 кг покривного антисептика торгової марки «JOTUN» в розфасовці по 3 та 20 л, на загальну суму 112 080 грн.

Про це повідомляє прес-служба Волинської митниці ДФС.

У такий спосіб чоловік порушив одразу кілька статей Митного Кодексу України: обрав не ту смугу руху (стаття 366), віз понад 50 кг товару вартістю вище еквіваленту 500 євро (стаття 374) і не задекларував його. Викликає сумнів намір громадянина використати таку кількість рідини для особистих чи сімейних потреб, не пов’язаних зі здійсненням підприємницької діяльності.

Відтак, волинські митники на посту «Доманове» тимчасово вилучили цю партію покривного антисептика, до рішення суду щодо притягнення до адміністративної відповідальності громадянина за порушення митних правил згідно зі статтями 471, 472 Митного Кодексу України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучан закликають не смітити у місті
Наступна новина ПриватБанк почав видавати споживчі кредити через банкомати
Останні новини
Схожі новини