Волинські воїни на Донбасі зняли прапор «козачків» і повісили синьо-жовтий. ФОТО

Волинські воїни на Донбасі зняли прапор «козачків» і повісили синьо-жовтий. ФОТО

Бійці 14-ої бригади замінили встановлений на Донбасі прапор «козачків» на синьо-жовтий.

Про це йдеться в повідомленні бригади на сторінці у Facebook.

«А як ви відзначаєте День Державного Прапора? Напередодні Дня Державного Прапора України військовослужбовці одного з підрозділів нашої бригади, що виконують завдання за призначенням на передовій, зробили знаковий за своєю символічністю подарунок собі й усім українцям!» – зазначається в тексті.

«Під надійним прикриттям побратимів, із істинно українськими запалом та цілеспрямованістю наш боєць із позивним Ірокез зняв встановлений неподалік ворожих позицій прапор «козачків», який, кажуть, ну дуже вже намозолив очі. А замість нього інший воїн Кувирок встановив синьо-жовтий прапор. Боєць зізнається, що на Донбасі підняв вже багато українських стягів, і обіцяє, що робитиме це й надалі», – йдеться в дописі.

«На український землі повинен бути лише один прапор – український, – переконані бійці. І віднині в українському небі, над українським донбаським степом, як і належить, яскравіє святий символ української державності, символ нашої національної єдності, честі та гідності, наш історичний дух, наша совість і наша незламність, знамено НАШОЇ ПЕРЕМОГИ! Отож, з Днем Прапора, Україно!» – додають у прес-службі бригади.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У День прапора лучани хизуються своїми вишиванками. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У День прапора лучани хизуються своїми вишиванками. ФОТО
Наступна новина Відкриття «Поліського літа з фольклором»: як це було. ФОТО
Останні новини
Схожі новини