Хроніка пригод Луцька і Волині. Вівторок, 14 травня. ФОТО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Вівторок, 14 травня. ФОТО
Пожежних викликали, бо у зачиненій квартирі загорілася каструля на невимкненій плиті

Падіння дитини із вікна багатоповерхівки, «замінування» заводу та евакуація понад тисячі працівників, переполох через… каструлю на плиті… Пропонуємо ознайомитися із хронікою пригод, про які стало відомо сьогодні, 14 травня.

Хлопчик випав із вікна багатоповерхівки

У Ковелі з вікна багатоповерхівки, що на вулиці 40 років Перемоги, 14 травня випала неповнолітня дитина. Хлопчик, якому влітку виповниться три роки, приїхав у місто до родичів із Чернігівської області. Через незачинені двері він вийшов на сходинкову площадку багатоповерхівки, де випав із відкритого вікна четвертого поверху. Дитину з політравмою госпіталізували у реанімацію Ковельської центральної райлікарні.

На заводі «Мотор» шукали вибухівку

На електронну адресу луцького заводу «Мотор», що на вулиці Ківерцівській, надійшло повідомлення про закладення на його території вибухівки з часовим механізмом, яка спрацює через добу. На місце виїхала слідчо-оперативна група поліції, вибухотехніки. Евакуювали понад 1 тис. співробітників. Під час огляду приміщень та території підприємства вибухонебезпечних предметів не виявили.

Читати більше про «замінування» заводу «Мотор».

Піймали крадія зі «стажем»

На Старовижівщині викрили 39-річного жителя району у вчиненні низки крадіжок. Встановили причетність зловмисника, зокрема, до вчинення крадіжок грошей із будинку та двох мобільних телефонів у райцентрі Стара Вижівка та селі Брідки цього ж району. Волинянина правоохоронці обґрунтовано підозрюють у вчиненні й інших крадіжок на території району. Відомо, що чоловіка вже притягували до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Злодій-рецидивіст виніс із гаража велосипед, запчастини, бензин

Зловмисник викрав із приміщення гаража 47-річного жителя Володимира-Волинського речі вартістю понад 9 тис. грн. Про крадіжку поліцію повідомив потерпілий. У ніч на понеділок, 13 травня, правопорушник пошкодив замок дверей гаража, проник до приміщення та викрав велосипед, запчастини до мотоцикла, 30 л дизельного пального та 15 л бензину. Сума завданих матеріальних збитків становить понад 9 тис. грн. Виявилося, що до вчинення крадіжки причетний раніше судимий 30-річний житель Володимира-Волинського. Викрадене майно вилучили. Досудове розслідування триває.

Чоловік зник ще у березні

Співробітники карного розшуку ГУ Нацполіції у Волинській області розшукують жителя Локач Бойка Андрія Миколайовича, 11 листопада 1987 року народження. 11 березня 2019 року він пішов з дому та не повернувся. Його прикмети: зріст 170 см, худорлявої тілобудови, коротко підстрижений, волосся чорне, на правій руці татуювання у вигляді скорпіона.

Поліція просить громадян, яким відома будь-яка інформація про можливе місце перебування вказаної особи, невідкладно повідомити правоохоронців за номерами телефонів: (8-03322) 74-23-40, 068-947-53-07, 066-540-36-92 або на лінію «102».

Не повернувся від товариша

Співробітники карного розшуку ГУ Нацполіції у Волинській області розшукують жителя Володимира-Волинського Краснолуцького Дмитра Олександровича, 26 жовтня 1987 року народження. 23 березня 2019-го він пішов до товариша та не повернувся. Його прикмети: зріст 170 см, худорлявої тілобудови, волосся темно-русяве, коротко підстрижений, на лівій руці татуювання, куртка з чорним капюшоном, чорна шапка, темні джинси та білі кросівки.

Поліція просить громадян, яким відома будь-яка інформація про можливе місце перебування вказаної особи, невідкладно повідомити за номерами телефонів: (8-03322) 74-23-40, 068-947-53-07, 066-540-36-92 або на лінію «102».

 

П’яний водій збив хлопця

У селі Боровне Камінь-Каширського району 13 травня вночі автомобіль «Deo Lanos» збив пішохода. Автомобілем керував 25-річний житель району. Він наїхав на 15-річного місцевого жителя. Пішохід рухався в попутному напрямку. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди хлопець отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували в реанімацію райлікарні. Поліцейські встановили, що водій був п’яний. Атомобіль вилучили та помістили його на арештмайданчик.

Знайшли крадене авто

У Луцьку виявили крадене авто та затримали злочинця-втікача. Патрульні прибули на виклик про покинуте авто на вулиці Чорновола. Була підозра, що Audi перебуває в розшуку Житомирським відділком поліції, оскільки ним незаконно заволоділи кілька днів тому. І автомобіль, і 21-річного водія затримали та викликали слідчо-оперативну групу. Поліцейські вилучили автомобіль.

Піймали чоловіка, який утік з виправного центру

У Луцьку затримали чоловіка, який з 2013 року відбував покарання за розбій та втік з виправного центру. На вулиці Карпенка-Карого патрульні побачили, як люди бігли за невідомою особою. Поліцейські наздогнали й затримали чоловіка, ним виявився 36-річний уродженець Черкащини. Особу відпрацьовував інший підрозділ, патрульні ж надали допомогу в затриманні.

У закладі «Спортлото» помер чоловік

У закладі «Спортлото», що в Луцьку на проспекті Перемоги, раптово помер чоловік із Горохівського району. Трагедія сталася у ніч на 13 травня. Волинянину 1977 року народження раптово стало зле. Реанімаційні заходи не допомогли. За даними поліції, слідів насильницької смерті на тілі не знайшли, однак остаточну причину смерті визначить судово-медична експертиза.

Загорілася вантажівка

У селі Охнівка Володимир-Волинського району 13 травня загорівся вантажний автомобіль марки «DAF», який перевозив вантажі ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика». Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електропроводки. У її результаті вигоріла кабіна. Водій не постраждав. 

Затримали браконьєрів 

У Ратнівському районі затримали трьох чоловіків, які мали намір вполювати лося. Екологи дізналися від громадських інспекторів та місцевих мешканців, що 11 травня на території мисливських угідь Ратнівського УТМР планують полювання на лося. На місце направили рейдову групу з працівників екоінспекції. Під час рейду в урочищі Туречно між селами Краска та Залісся в лісовому масиві затримали трьох чоловіків із Ратнівського району, які, ймовірно, хотіли вполювати лося, бо із мисливською зброєю в руках рухалися саме у напрямку слідів, залишених твариною. Горе-мисливці спробували втекти, але їм це не вдалося. 

Молодика, який обкрадав крамниці, взяли під варту 

18-річного мешканця обласного центру Волині, який упродовж березня-квітня цього року шість разів викрадав продукти харчування з магазинів, взяли під варту. Молодик, щодо якого до суду вже скерували обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення ним грабежів, продовжував вчиняти злочини. Своїм діями він завдав власникам закладів торгівлі майнової шкоди на понад 2,6 тис грн.
Юнаку, який визнає себе винним у скоєному, повідомили про підозру. Наступні 60 днів він перебуватиме під вартою.

8 років за ґратами – за вбивство знайомого

Волинянин, який убив одного знайомого і поранив іншого, втрапив за ґрати на понад 8 років. Йдеться про 27-річного мешканця шахтарського міста, який убив 64-річного чоловіка та заподіяв тяжкі тілесні ушкодження 38-річному. Зранку 7 листопада 2018-го раніше судимий нетверезий чоловік у квартирі в будинку на вулиці Нововолинській під час конфлікту ударив молодшого знайомого ножем в живіт, а старшого – в шию. Один із потерпілих вижив. Винуватець щиро розкаявся у скоєному. Суд призначив йому покарання 8 років та 6 місяців позбавлення волі.

Переполох через… каструлю на плиті

У Луцьку на вулицю Ковельську надвечір 14 травня викликали пожежників на поліцію. З'ясувалося, що у зачиненій квартирі на четвертому поверсі загорілася каструля на невимкненій плиті. Сусіди, які почули запах і побачили дим, викликали рятувальників. Останні ж, за попередньою інформацією, приїхавши на місце події, змушені були вибити двері в квартирі, оскільки вона була зачиненою. Вогонь не встиг нашкодити помешканню. 

Підготовлено за матеріалами інернет-видань ІА ВолиньPostБУГ12 канал, прес-служб ГУ Нацполіції України у Волинській області, Патрульної поліції Волинської області, Державної екологічної інспекції у Волинській області, прокуратури Волинської області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинський лісгосп – найкращий в Україні за дотриманням охорони праці
Наступна новина Лінія магазинів EVA нагородила найкращих мам України
Останні новини
Схожі новини