Волинським підприємцям відшкодували майже 450 мільйонів гривень ПДВ 

Волинським підприємцям відшкодували майже 450 мільйонів гривень ПДВ 
фото ілюстративне, джерело: УНІАН

Протягом січня-вересня 2018 року на рахунки волинських суб’єктів господарювання грошовими коштами відшкодували 449.4 мільйона гривень податку на додану вартість. Це на 99,4 мільйона гривень перевищує відповідний показник минулого року.

У січні-вересні 2017 року платники отримали 350 мільйонів гривень бюджетного відшкодування, – повідомляють у прес-службі ДФС області. 

«Електронний реєстр заяв про повернення суми бюджетного відшкодування та Система моніторингу оцінки ризиків – це ті новації та удосконалення в процесі адміністрування податку на додану вартість, що полегшують умови ведення бізнесу та роблять процес взаємодії платників з фіскалами максимально зручним і прозорим.

Той факт, що в межах 90 відсотків заявлених сум ПДВ волинські платники отримують за результатами камеральних перевірок, тобто максимально швидко, переконує: ДФС прагне бути прогресивною та відкритою службою, з ефективними рішеннями для платників податків та держави», - наголошує начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Як підкреслюють в ГУ ДФС у Волинській області, опрацьовуючи інформацію претендентів на бюджетне відшкодування, ДФС діє виключно в межах тих термінів і повноважень, що передбачені Податковим кодексом України. Тож, всі підприємства отримують відшкодування ПДВ своєчасно.

Документальні перевірки поданої звітності щомісяця плануються лише щодо декількох платників з тим, щоб підтвердити у встановленому порядку обґрунтованість заявлених до відшкодування сум податку на додану вартість.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Вкрали найцінніше«: із кіностудії «Волинь» зникли архіви Бориса Ревенка та Ірини Левчанівської
Наступна новина Пацієнтів прив'язують і випускають на прогулянки: які порушення знайшли у волинський психлікарні
Останні новини
Схожі новини