Волинський садівник передасть виручку з плантації персиків у фонд Притули

Волинський садівник передасть виручку з плантації персиків у фонд Притули

Волинський садівник Сергій Шевчук збирає врожай на персиковій плантації. Триденну виручку планує переказати у фонд Сергія Притули.

Суспільному садівник розповів, хоче допомогти українським військовим.

«Я не можу йти зараз воювати, бо в мене зір всього 2 %. Тому вирішив допомагати фінансово, щоб ми щасливі були, щоб був в державі спокій», – каже Сергій Шевчук.

Галина за персиками приїхала з Луцька, за 40 кілометрів. Разом з онуками обривають достиглі плоди. Каже, що про ініціативу садівника передати зароблені гроші для потреб військовослужбовців прочитала у соцмережі і вирішила долучитися.

"Тому, що ми патріоти, тому, що ми хвилюємося, турбуємося за нашу неньку Україну. Ми любимо наші персики волинські, соковиті, рідні, натуральні", – додала жінка.

Плантацію Сергій разом із компаньйоном висадили 5 років тому. Її площа – два гектари. Урожай збирають з липня по вересень. Нині на плантації ростуть 12 різних сортів персиків.

Одне дерево, зі слів садівника, дає приблизно 20 кілограмів врожаю. Це – 20-25 тонн врожаю з гектара.

За два-три дні садівник очікує продати увесь врожай з рядка, що вже достиг. За підрахунками, завдяки цьому зможе передати на ЗСУ орієнтовно 20 тисяч гривень.

"А там знову сорт дозріє, ще продаж дерев піде. Зараз перечислимо в ці дні, потім ще перечислимо. Поки здоров'я є, то треба працювати на благо України", – додає чоловік.

Читайте також: У Луцьку відбудеться концерт Kozak System: збиратимуть кошти на ЗСУ


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ранкове зведення Генштабу. Яка ситуація на Волинському та інших напрямках
Наступна новина Гуляла з татом і загубилася: у Луцьку розшукали дитину
Останні новини
Схожі новини