Волонтер з Волині отримав нагороду від Міністра оборони та Головнокомандувача ЗСУ

Волонтер з Волині отримав нагороду від Міністра оборони та Головнокомандувача ЗСУ

Волонтер з Нововолинська Олександр Мазурок отримав нагороду від Міністра оборони Олексія Резнікова та Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного.

Також волинянина нагородив командувача військ оперативного командування «Захід» генерал-майора Сергій Літвінов.

Про це волонтер розповів у фейсбуці. 

Пан Сергій зазначає, що частинку цієї нагороди заслуговує його кохана дружина Олена, яка шість довгих років була йому надійною опорою і підтримувала від початку війни.

Іншу частину цієї нагороди заслуговує його авто – бус, яким волонтер їздить на фронт до хлопців:

«Ви просто не уявляєте собі скільки роботи і добра він зробив солдатам за весь цей час. Я без нього, як без рук. Його у військах дуже добре вже знають», – зазначив волонтер. 

Він також подякував всім, хто йде пліч о пліч з ним шлях війни! Всім, хто став надійною опорою і підставив плече допомоги. 

«Велика частина цієї нагороди – ваша дорогі друзі! Дякую, що ви є в моєму житті і незалишаєте мене. Дякую вам, наші захисники, за таку високу нагороду! Пишаюся стояти в одному строю з вами", – написав волинянин. 

Нагадаємо, нагорорду від головнокомандувача Валерія Залужного «За сприяння війську» отримав також волинський бізнесмен-забудовник, депутат Луцької міської ради Андрій Разумовський.

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У волинському селі попрощалися з вбитим росіянами молодим Героєм. ФОТО
Наступна новина «Їхали, куди очі бачили». Як 60 переселенців живуть в колишньому санаторії на Волині
Останні новини
Схожі новини