Воїнів-Інтернаціоналістів на афганців: у Луцьку хочуть перейменувати 12 вулиць

Воїнів-Інтернаціоналістів на афганців: у Луцьку хочуть перейменувати 12 вулиць
Фото ілюстративне

У Луцьку хочуть перейменувати 12 вулиць та 2 провулки. Новий скорочений перелік вулиць, що підлягають перейменуванню, винесли на розгляд депутатів міськради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту 22 лютого, – повідомляє ІА Волинські Новини.

Проект рішення про перейменування вулиць Луцька знову розглядатимуть під час сесії міськради. Як зауважив голова комісії Микола Федік, раніше вже розглядали проект рішення, а тепер перелік вулиць, які пропонують перейменувати, скоротили. Він закликав підтримати проект рішення, аби не було порушення закону щодо декомунізації.

Отже, до нового переліку на перейменування пропонують включити 12 вулиць та два провулки: вулицю Ватутіна пропонують перейменувати на Ліщинову, Воїнів-Інтернаціоналістів на Воїнів-афганців, Гастелло на Люблінську, Корнійчука на Валерії Новодворської, Макаренка на Долинну, Молодогвардійську на Межову, Островського на Сірої дивізії, Панфілова на Повстанську, Папаніна на Арсена Річинського, Революційну на Акацієву, Шевцової на Новоброварну, провулок Красовського на Галини Коханської, провулок Червоноармійський на Черешневий.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку батьки принципово не хочуть вакцинувати дітей через релігію
Наступна новина У Луцьку депутата Ткачука затримали з хабарем. ФОТО
Останні новини
Схожі новини