«Я дуже хочу бути здоровим!» – хворий хлопчик з Волині розповів, як його готують до операції

«Я дуже хочу бути здоровим!» – хворий хлопчик з Волині розповів, як його готують до операції

Уродженець села Погулянка Любешівського району, 13-річний Андрій Нестерук розповів, як в турецькій клініці  його готують до пересадки кісткового мозку – донором має стати його рідна сестра Мар’яна.

Нагадаємо, у Андрія, який мав проблеми зі слухом, нещодавно виявили ще одну важку недугу – мієлодиспластичний синдром. Це хвороба, при якій кістковий мозок не виробляє достатньо здорових клітин крові. Шлях до одужання один – пересадка кісткового мозку від сумісного донора.

«У мене скоро пересадка кісткового мозку. Була перевірка серця, мозку, легень - все добре» - поділився Андрій у Фейсбуці.

«Ми з Мар'яною в спеціальному боксі. Мамі і татові сюди не можна. До нас приходять тільки лікарі. В Туреччині мені дозволили все їсти, бо в Україні я не їв сирих фруктів, овочів, сиру, йогурту, шоколаду, варення», – повідомив хлопець.

Аналіз крові став трохи кращим. Тут все зовсім різне з Україною! Лікар Йонтем Йоман каже, що все буде добре» – запевняє він.

«Я дуже хочу бути здоровим! Хочу в школу, додому. Я дуже дякую всім за допомогу в лікуванні! Є 47 200 доларів, треба 65 000 доларів» - написав Андрій.

Він поділився реквізитам для допомоги:

Гривні 5168757376661296 (Нестерук Ніна Петрівна)
Долари 5168757377245313 (Нестерук Ніна Петрівна)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Поліція з'ясовує, чи законно Почаївську лавру передали Московському патріархату
Наступна новина На Волині руйнується архітектурна пам’ятка – вокзал у Маневичах. ФОТО
Останні новини
Схожі новини