«Я вільний!» – Ігор Рицко пішов з політики і зробив зачіску, як у вікінга

«Я вільний!» – Ігор Рицко пішов з політики і зробив зачіску, як у вікінга

Луцький бізнесмен, ветеран АТО і політик Ігор Рицко зізнався, що уже 1,5 року живе і працює в Норвегії, а в українську політику не хоче вертатися «через увесь той балаган».

Своєрідним символом звільнення від політичного статусу стала для Рицка нова зачіска, яку він днями показав у Фейсбуці.   

Як відомо, кілька днів тому Рицко заявив, що пішов з партії Надії Савченко.

«Я вийшов з політики. Я вільний… Я бачу,  що зараз в українській політиці ситуація, яка нагадує трохи 2014, трохи 2010 рік. Балаган. Вирішив краще взагалі цим не займатися» - розповів він.

«У мене розійшлися політичні бачення з керівництвом партії, яку я донедавна представляв.  Принцип «аби увійти в парламент, а там розберемося» – не для мене. Якщо йти на вибори, то треба людям щось відразу обіцяти» – каже Ігор Рицко.

«Живу закордоном 1,5 року. В Норвегії. Займаюся транспортним бізнесом – перевезенням вантажів країнами Скандинавії. Заодно вивчаю уклад життя країни, яка не входить до Євросоюзу, але має один з найвищих рівнів життя у Європі» – додає він.

«Я вільний. Скоро повертаюся у Новрегію, і вирішив зробити зачіску у старо-скандинавському стилі. Робила її луцька майстриня Оля Будчук. Таку зачіску носили воїни, які колись давно завойовували Європу, в тому числі допомагали і українським князям» – роповідає Рицко.

Втім, додає він, українську  політику назавжди не залишив. «Зараз – ні, але, можливо, буду балотуватися до Луцької міської ради на найближчих місцевих виборах» - зізнається Ігор Рицко.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Звідки «зуби» у  Луцького замку
Наступна новина У Луцьку – масові повідомлення про замінування. Все, що відомо на цей час
Останні новини
Схожі новини