Як луцька Нацгвардія святкувала 24-у річницю. ФОТО

Як луцька Нацгвардія святкувала 24-у річницю. ФОТО

Урочисті заходи відбулися з нагоди святкування 24-ої річниці створення військової частини №1141 Національної гвардії України. У Луцьку привітати військовослужбовців прийшли посадовці усіх рівнів.

Відзначення влаштували 1 червня на плацу війчькової частини.

Аби віддати шану полеглим у протистоянні з російською агресією, захід розпочали із державного Гімну та хвилини мовчання.

За час війни на сході України загинуло 18 військовослужбовців військових частинах Західного ОТО Національної гвардії України.Звертаючись до колег, командир військової частини підполковник Василь Гутовський зауважив, що професіоналізм волинських гвардійців оцінений на найвищому рівні.

Військовий зазначив, що особовий склад частини долучався до участі в АТО задля стримування російської агресії. Також луцькі нацгвардійці щоденно охороняють спокій жителів Луцька.

Від депутатського корпусу Волинської облради та її голови Ігоря Палиці військових привітав перший заступник голови Олександр Пирожик

Кращих серед кращих відзначили грамотами та подяками від Луцької міської ради, Волинської обласної ради, облдержадміністрації, головного Управління Національної поліції у Волинській області.

В свою чергу луцькі нацгвардійці подякували посадовцям та бізнесменам, які допомагають розбудовувати частину. Зокрема, подяки отримали директор будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський та керівник «Бетон Брук Сервіс» Сергій Стрихарчук.

Завершилося святкування концертом для бійців батальйону.

Командир луцького батальйону Нацгвардії, підполковник Василь Гутовський
Гості свята

Голова Луцької РДА Ігор Ярмольський

Командир луцького батальйону Нацгвардії, підполковник Василь Гутовський

Директор «Бетон Брук Сервіс» Сергій Стрихарчук
Директор компанії «Інвестор» Андрій Разумовський

Член виконкому Луцької міськради Олександр Серватович

Заступник начальника ГУНП Сергій Козак

Фото: Павло БЕРЕЗЮК (Перший)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Засідання луцького виборчкому у справі «депутатів-відкликанців» знову не відбулося
Наступна новина На Волині чергове ДТП з постраждалими
Останні новини
Схожі новини