«Якщо щось трапиться – нас повезуть у ті ж лікарні, що й усіх волинян», – заступниця голови ОДА

«Якщо щось трапиться – нас повезуть у ті ж лікарні, що й усіх волинян», – заступниця голови ОДА

Заступниця голови Волинської ОДА Тетяна Щербак заявила, що усі лікарні області однаково готують до прийому хворих на коронавірус. Мовляв, у разі чого посадовці лікуватимуться разом з іншими волинянами.

Про це вона сказала у середу, 15 квітня, під час брифінгу.

«Якщо хтось думає, що ми не боїмось, це неправда. Ми боїмось і за вас, і за себе, за своїх рідних. Ми живемо поруч з вами. До лікарень області повезуть не тільки жителів області, а й нас, якщо, не дай Боже, щось трапиться. Тому не можна сказати, що ми більше забезпечуємо якісь лікарні, а якісь менше – по можливості допомагаємо усім», – заявила заступниця голови ОДА.

«Якщо хтось говорить, що лікарі на першій лінії не забезпечені засобами захисту, це не зовсім так. Можливо, вони не мають на 100 % повного забезпечення, але те, що в нас захищена перша лінія і ми робимо все від нас залежне, я можу вас запевнити. Усі лікарі, які зараз стикаються з цією бідою, мають захисні костюми, окуляри, халати», – додала Тетяна Щербак.

З її слів, підприємства, які раніше шили спортивний одяг та білизну, тепер виготовляють маски та захисні костюми.

«Гроші, які виділили обласний та місцевий бюджети, не вкладаються бездумно у передоплати, які будуть невідомо коли. Процес повністю контролюється представниками обласної лікарні, на чиїх рахунках за акумульовані усі гроші. Нехватка є, але точно не в засобах першої необхідності», – зазначила заступниця голови ОДА.

Вона додала, що в мережі аптек «Волиньфармпостач» можна купити захисні маски.

Нагадаємо, у Волинській обласній клінічній лікарні, що у Боголюбах біля Луцька, почали приймати пацієнтів із коронавірусом.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Обсервація обов’язкова, але не для всіх. Волинян, які протестували на «Ягодині», відпустили додому
Наступна новина Тест на коронавірус зробили за 3 години до смерті. Де лікували 19-річного юнака з Волині
Останні новини
Схожі новини