Євробачення-2018: стало відомо, коли виступить Україна

Євробачення-2018: стало відомо, коли виступить Україна

У Португалії відбулося жеребкування учасників двох півфіналів пісенного конкурсу Євробачення-2018, який пройде в Лісабоні. І ми вже знаємо, коли виступатиме Україна, – пише Радіо Максимум

Жеребкування на Євробачення-2018 визначило, у якому з півфіналів виступатимуть країни-учасниці. За його підсумками Україна опинилася в другій частині другого півфіналу. Представник нашої країни на конкурсі виступатиме до або після учасників від Молдови, Грузії, Польщі та Росії. 

Відзначимо, що півфінали українського Національного відбору для участі у пісенному конкурсі Євробачення 2018 пройдуть 10-го і 17 лютого. Фінал, у якому визначиться ім'я музиканта, що поїде в Лісабон, відбудеться 24 лютого. 

Саме ж Євробачення 2018 пройде у столиці Португалії Лісабоні 8-го, 10-го (півфінали) і 12 травня (фінал). За результатами жеребкування, Україна виступить у другому півфіналі 10 травня.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У мережі з'явилося відео милого щура, який миється наче людина. ВІДЕО
Наступна новина В Україні з'явиться нова монета номіналом у 10 гривень
Останні новини
Схожі новини