Юна волинянка виборола срібло на чемпіонаті з самбо

Юна волинянка виборола срібло на чемпіонаті з самбо

Юна жителька Гіркої Полонки стала «срібною» призеркою чемпіонату України з самбо.

Про це повідомляють у Боратинській громаді.

250 учасників із 17 областей України взяли участь у Чемпіонаті України з самбо серед кадетів. Це змагання є першим етапом відбору до національної збірної, яка буде представляти Україну на чемпіонаті Європи з боротьби самбо у 2023 році.

Боратинську громаду представила юна жителька Гіркої Полонки Анна Нестерук. Категорія 50 кг, у якій змагалась Анна, налічувала 25 учасниць. Показавши відмінний результат, юна спортсменка здобула друге місце Тренерка Анни, майстер спорту з сумо та учасниця національної збірної України з сумо, Аліна Бондарєва, пишається своєю підопічною:

«Аня дуже старанна і цілеспрямована, вона тренується вже четвертий рік по шість разів на тиждень і ніколи не пропускає тренування», –  каже тренерка. За її словами, Анна уже активно готується до наступного, вирішального етапу відбору до національної збірної, який відбудеться у січні 2023 року.

Щиро вітаємо Анну та її наставницю, бажаємо нових перемог!

Читайте також: Волинянки вибороли нагороди на чемпіонаті з велоспорту


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку немовлят діагностуватимуть на рідкісні захворювання
Наступна новина Дистанція була виснажливою: лучанин розповів про марафон морської піхоти у Вашингтоні
Останні новини
Схожі новини