За десять місяців на Волині сплатили податків на понад 5,5 мільярда гривень

За десять місяців на Волині сплатили податків на понад 5,5 мільярда гривень
фото ілюстративне, джерело: volynonline.com

У січні-жовтні 2018 року на Волині сплатили 5 мільярдів 615 мільйонів гривень податкових платежів, які адмініструють органи ДФС.

Таким чином, протягом десяти місяців поточного року до бюджетів усіх рівнів зібрано на 1 мільярд 106 мільйонів податкових платежів більше проти аналогічного періоду торік, – повідомляють у прес-службі ДФС області. 

«Сума сплачених податків до бюджетів усіх рівнів в області вже сягає загальних податкових надходжень, що мобілізовані до бюджетів усіх рівнів територіальними органами ДФС протягом усього 2017 року.

Важливо, що за підсумками десяти місяців цього року ми фіксуємо стабільну динаміку у податкових надходженнях - плюс 24,5 відсотка податків до минулорічних показників», - наголошує начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівник волинських фіскалів підкреслила, що стабільності і прогнозованості податкових надходжень сприяють заходи ДФС у запровадженні ефективних методів протидії мінімізації та належний діалог з представниками соціально орієнтованого бізнесу.

«Завдяки електронним сервісам, що впроваджуються в процес обслуговування платників податків, суттєво покращується якість адміністрування. Окрім того, сучасні інформаційні технології дозволяють ефективно протидіяти спробам мінімізувати сплату податків.

Якщо взяти до уваги, що переважна більшість платників податків Волині – сумлінні та відповідальні, в питанні забезпечення надходжень до бюджетів усіх рівнів фахівці ДФС мають надійних партнерів. Власне наш діалог з соціально орієнтованим бізнесом – в основі успішного виконання завдань з наповнення бюджетів», - підсумувала Світлана Савчук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У яких школах Волині продовжили канікули
Наступна новина Отримали численні політравми: на Волині оштрафували батьків, чиї діти випали з вікон
Останні новини
Схожі новини