У Луцьку за два дні муніципали вилучили понад 40 літрів сурогату

У Луцьку за два дні муніципали вилучили понад 40 літрів сурогату
Вилучений сурогат. Фото департаменту муніципальної варти Луцької міської ради

У Луцьку впродовж 8-го та 9-го березня муніципали вилучили понад 40 літрів сурогату. 

Про це Луцький міський голова Ігор Поліщук повідомив у своєму зверненні до мешканців.

Нагадаємо, через воєнний стан з 1-го березня продаж алкоголю заборонений на всій території Волині. У Луцькій громаді – з 28-го лютого. 

«За останні два дні департамент муніципальної варти вилучив понад 40 літрів сурогату з різних «точок». І на квартирах, і на ринках. Десятки людей пишуть мені в особисті повідомлення, звертаються в групу швидкого реагування департаменту муніципальної варти і здають ці «точки»», - розповів Ігор Поліщук.

Він закликав мешканців повідомляти про факти незаконного продажу алкоголю безпосередньо його, або ж телефонувати на цілодобовий номер телефону групи швидкого реагування департаменту муніципальної варти Луцькради.  

Крім того, міський голова розповів про людей, які вирішили попіаритися на речах, отриманих від міського центру допомоги. Однак він вказав, хто саме це був. 

«До нас в центр допомоги звернулись люди, попросили про певні речі. Потім вони передали ці речі людям, сфотографувалися, поставили це на таргетовану рекламу у «Facebook» і на цьому пропіарилися. Думаю, що дуже негарно так робити. Люди, до яких я звертаюсь, вони знають, що я звертаюся до них. Я думаю, що ми маємо не опускатися до такого рівня, піаритися на чужій допомозі і сьогодні здобувати якісь політичні або будь-які інші дивіденди», – розпоів Ігор Поліщук.

">http://

Він нагадав, що у Палаці урочистих подій у Луцьку працює центр прийому біженців. Всіх охочих допомогти людям просять приносити речі безпосередньо туди. Телефон для довідок: 0800400332.

Також міський голова попросив біженців, які планують звертатись у цей центр, попередньо виготовити довідку про вимушене переселення. 

«Такі довідки видаються дуже швидко, без проблем. Вони видаються департаментом соцполітики в різних філіях і в центральному офісі на проспекті Волі. Довідки за номерами телефонів: 0332778211, або 0332284164», – сказав міський голова.

Ігор Поліщук також заликав керівництво луцької автостанції скасувати оплату за в’їзд автомобілів на її територію для тих людей, які привозять передачі військовим, людей, які йдуть служити, зустрічають біженців тощо.  

«Завертаюсь до правління акціонерного товариства, яке володіє комплексом автостанції: будь ласка, давайте будемо людьми. Я не думаю, що 15 гривень це сьогодні такі великі гроші для вас, а для когось це можуть бути гроші, які вони спрямують на інші потреби. Тому прошу вас не брати кошти за в’їзд на автостанцію», – сказав він.

Нагадаємо, у Луцьку створили психологічний штаб, де кожен охочий безкоштовно може отримати допомогу. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Російські військові викрали депутатку Запорізької обласної ради
Наступна новина Волонтерський мурашник в театрі. Як лучани об’єднуються задля перемоги
Останні новини
Схожі новини