Заборонять музику та обмежать рух транспорту. У Луцьку вшанують пам’ять жертв голодоморів

Заборонять музику та обмежать рух транспорту. У Луцьку вшанують пам’ять жертв голодоморів
Фото ілюстративне

У Луцьку вшанують пам’ять жертв голодоморів в Україні.

Відповідне розпорядження підписав секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, інформують у Луцькій міській раді.

Цього дня вивісять державний прапор України зі скорботною стрічкою. Керівникам підприємств та установ міста рекомендовано утриматися від проведення 23 листопада розважальних заходів.

Також заборонено звучання розважальних мелодій на ринках міста, у закладах ресторанного господарства, на території історико-культурного заповідника у місті Луцьку.

У суботу, 23 листопада, о 15:00 на Театральному майдані у Луцьку розпочнеться громадянська хода, яка прямуватиме до Замкової площі, де відбудуться скорботні заходи.

О 16:00 українці вшанують знищених голодом спільно акцією «Запали свічку!»

Під час проведення скорботної ходи та панахиди в Луцьку зупинять рух транспорту через Братський міст. На вулицях Данила Галицького, Братковського, Замковій площі обмежать рух транспорту.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Без автокрісла для дитини – штраф. У Києві батькам відмовляють таксисти
Наступна новина В яких луцьких таксі є дитячі автокрісла
Останні новини
Схожі новини